állati szépségverseny

Te kutyusod a világon a legcukibb? Vagy cicád a legszebb a macskák közül? Esetleg papagájod, tengerimalacod vagy nyuszid a legkedvesebb Számodra?

Töltsd fel Kedvenced fotóját a megfelelő kategóriába, gyűjtsd össze a lehető legtöbb szavazatot, és nyerj fantasztikus nyereményeket! Szavazni is megéri, mivel a szavazók között nagy értékű ajándékokat sorolunk ki! Mindenki 1 kategóriába csak 1 képet tölthet fel. Minden nap 3 szavazatot lehet leadni, ezért megéri megosztani a feltöltött fényképet.

Képfeltöltés

Nyereményjátékunk lezárult

Sorsolás: 2019. Október 24. 10. óra

Nyeremények

A képfeltöltők, és szavazók között is értékes ajándékokat sorsolunk ki! Fotózz, töltsd fel, szavazz, és nyerj :)

Képfeltöltők között kisorsolunk az elért szavazatszám alapján:

Szavazók között kisorsolunk:

Hogyan mutathatom meg Kedvencemet?

Szeretnék Én is részt venni a játékban...

Regisztrálj

A "BELÉPÉS" gombra kattintva tudod létrehozni Profilodat. A regisztráció után tudod benevezni Kedvenced a játékba, vagy szavazatot leadni.

Aktiváld regisztrációd

A regisztráció után egy aktiváló emailt fogunk küldeni a megadott email címedre. Ellenőrizd a postaládádat, és ha szükséges, aktiváld a regisztációd.

Töltsd fel Kedvenced

Amennyiben Kedvencedet szeretnéd nevezni a játékba, irány a "NEVEZÉS" fül. Az adatok megadása, és a fotó feltöltése után, 1 munkanapon belül jóváhagyjuk Kedvenced regisztrációját.

Gyűjts szavazatokat

Amennyiben Kedvenced fotója benevezésre került, még nem dőlhetsz hátra! Gyűjts szavazatokat, szavazz, vagy csak érezd jól magadat a rengeteg cuki fotó között.

Új játékosok Kedvenceinek fotói:

competitor_intro

Beni

Melissza

Fiaim

Teo

Lucille&Negan

Lassie

Pamacs

Prézli

Kaktusz

Happy

Kókusz

Picur

Muffin

Hercegnő

Perec

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description